Joan Ribó Canut. Alcalde de València

26/05/2023

«Vull amb estes línies agrair el gest que ha tingut amb mi en obsequiar-me amb unes magnifiques publicacions de la col·lecció Testimonios para la Historia: tom I i II «Biografias relevantes de nuestros empresarios», juntament amb dos de les novel·les «Por las buenas…o a las bravas» i «Diario de dos caras»

Com s’imaginarà en estos moments només m’ha donat temps a ullear per damunt, però puc dir amb seguretat que la lectura resultarà no sols atraient sinó una necessitat vertadera.
La meua felicitació per les publicacions -fresques i cuidades alhora- que conformen la col lecció: un treball que de manera admirable recull l’exposició de destacats personatges que revelen la destresa emprenedora, la imaginació i la innovació.

No vull finalitzar l’escrit sense enviar-li la meua admiració per la seua labor i la de tot el seu equip; per eixes ganes de treballar amb il·lusió per a construir la memòria d’este temps. Unes publicacions repletes de testimoniatges que ens serveixen per a pensar i sentir, per a esclarir la realitat, per a descobrir i dialogar entre tots.

Reiterant-li la meua gratitud, i amb el desig sincer que aconseguisca tota classe d’exits, reba la salutació ben cordial»