Meritxell Budó i Pla. Consellera de la Presidència

20/09/2019

«Trobo tot un encert que hagueu dedicat part de la vostra sèrie sobre biografies rellevants a les dones catalanes emprenedores, que, com molt bé expliqueu a la portada, mereixen un lloc a la història de Catalunya. Fent-ho esteu donant a conèixer la gran aportació que han fet al progrés econòmic i social del nostre país.

Aprofito aquestes breu ratlles que us escric per fer un reconeixement a la tasca que dueu a terme des de fa dècades com autor i editor, amb la publicació de llibres en llengua catalana sobre la història recent de Catalunya.

Conèixer el nostre passat és imprescindible per entendre qui som actualment i què volem ser en el futur. Crec fermament que només els pobles que preserven els seus orígens perduren al llarg del temps.

Amb la tasca que desenvolupeu, esteu contribuint a divulgar la nostra història recent, fet que ens ajuda a comprendre millor les vivències passades i la situació present i projectar-nos endavant. També esteu contribuint a fixar, negre sobre blanc, la vida de persones que amb la seva feina, trajectòria professional i aportació pública han fet de la catalana una societat millor.

Per tot això, vull encoratjar-vos a seguir endavant amb les fites que us heu marcat.

Rebeu una salutació ben cordial».