crisi i perspectiva

TH, VOL. 6. Crisi i Perspectiva

El lector té a les seves mans una obra no només útil, sinó necessària, avui o d’aquí un decenni. Poques tribunes hi ha com la lletra impresa sobre el paper enquadernat per aconseguir difondre els coneixements i les experiències d’un nombre escollit de testimonis amb Perspectiva del nostre temps, recopilats per donar informació al nostre entorn actual i a la història.

Si una cosa ha demostrat Catalunya al llarg dels segles és la seva capacitat emprenedora i la seva potència econòmica de primera fila, amb multinacionals d’abast planetari; companyies que implementen constantment l’R+D+I per tal de progressar i expandir-se, així com infinitud de pimes que, pel seu nombre, creativitat i capacitat de sacrifici, esdevenen la base real de l’economia productiva del Principat. El lector ho podrà constatar, amb orgull, mitjançant la lectura de les vivències de les personalitats recollides.

L’esperit que mou aquest llibre és sinònim d’esperança, de la recuperació que ja s’albira, de la vocació emprenedora, dels valors clàssics ara més vigents que mai, com l’esforç, el treball, la capacitat de lideratge i de gestió dels nostres empresaris/àries i els consells dels seus assessors/es: tot un homenatge al dinamisme inherent al tarannà del nostre país i al motor de la nostra societat, l’empresa.

A banda de pimes i grans empreses, i dels seus consultors, participen en aquest volum la majoria dels nostres rectors i directius universitaris, els presidents de les cambres de comerç provincials i estrangeres, així com periodistes de renom.

Una curosa recopilació feta per un gran equip editor i un autor avesat en la temàtica històrica que neix del testimoniatge directe.

 [maxbutton id=»1″ url=»http://www.testimoniosparalahistoria.com/volumen/crisi-i-perspectiva/»]