Estètica corporal i equilibri emocional

PC, VOL. 21. Estètica corporal i equilibri emocional

Estètica corporal i equilibri emocional condensa més de 200 reflexions professionals de gran nivell sobre un dels temes més inquietants dels nostres temps.

La cirurgia i la medicina estètiques estan a l’abast del ciutadà per tal que se senti millor amb si mateix i amb el seu entorn. Tenim un ampli col·lectiu d’esteticistes, assessors d’imatge, dermatòlegs, oftalmòlegs, òptics, dentistes, preparadors físics, gimnasos, clubs esportius, etc., que estan al servei de l’estètica i la salut física, amb l’objectiu lloable d’assolir un millor equilibri emocional.

Per triomfar laboralment i socialment necessitem aquest equilibri, és una exigència insalvable de la nostra època.

Psicòlegs, psiquiatres i neuròlegs s’esmercen en la lluita contra la pitjor malaltia del nostre segle, la que afecta la nostra psique. La solució no hauria d’estar en els psicofàrmacs, sinó que ha de venir de la mà de la vida saludable, l’activitat física i l’alimentació equilibrada.

Aquest és un llibre obligat per tal que la història recordi com era la Catalunya de principis de segle XXI i perquè sàpiga les opinions dels/les professionals de l’entorn de l’estètica corporal i l’equilibri emocional.

[maxbutton id=»1″ url=»http://www.testimoniosparalahistoria.com/volumen/estetica-corporal-i-equilibri-emocional/»]