Entitats mèdiques

PC, VOL. 15. Entitats mèdiques i sanitàries

Un llibre que valora el nivell de les Entitats Mèdiques i Sanitàries

El gran col·lectiu mèdic i sanitari en el més ampli ventall, queda reflectit en les 412 pàgines d’aquest volum. Gerents i directors mèdics de 132 entitats exposen com es treballa, es fa recerca i s’innova constantment. Ens expliquen com s’ha arribat al nivell d’excel·lència dels seus centres i el tràfec per aconseguir pressupost per no perdre el tren de l’I+D+I mèdica.

Participen en l’obra algunes empreses de productes hospitalaris i sanitaris i alguns laboratoris que també ens parlen de l’aportació que es fa des de llurs centres d’investigació o amb la col·laboració d’altres institucions.

El llibre ens mostra l’alt nivell dels nostres metges i dels especialistes qualificats, molts d’un reconegut prestigi internacional.

Aquesta és una obra de les que fan sentir l’orgull per la feina ben feta i que, tractant-se de la qualitat de vida sanitària, encara es mira amb més interès. Catalunya té un nivell de serveis que honora el nostre poble. Aquest llibre ho deixa clar per tal d’encoratjar a tots per mantenir-lo i, si de cas, augmentar-lo. Frenar en aquest terreny és poc menys que anar de recules, per sort tenim milers de professionals amb prou vocació i coratge que vetllen perquè això no passi mai, a les fulles d’aquest llibre que ho fan palès.

No s’ha pretès fer una obra per retre homenatge a les grans personalitats mèdiques, per això farien falta diversos toms com aquest; el que sí ha valgut la pena és treballar per fer arribar arreu aquesta important informació sobre les nostres entitats mèdiques i sanitàries, i les dones i homes que tan dignament les representen. Els historiadors del futur quedaran bocabadats.

[maxbutton id=»1″ url=»http://www.testimoniosparalahistoria.com/volumen/entitats-mediques/»]