L'impuls immobiliari
L’impuls immobiliari

PC, VOL. 19. L’Impuls immobiliari

Perdre ritme de progrés avui, Catalunya no s’ho pot permetre. I és aquí on l’Impuls immobiliari entra en joc

Aquest és un llibre singular: reuneix quaranta professions diferents dins del sector immobiliari i de la construcció. Tot un entramat d’oficis i coneixements, des del més alt nivell tècnic fins a la supervisió de l’obra.

El llibre dóna a conèixer grups de recerca, catedràtics i professors de les nostres escoles d’arquitectura i d’enginyeria; deixa clara la qualificació dels nostres llicenciats i la seva capacitat per dur a terme, amb les tècniques més avançades, les obres que el futur posarà al seu abast per fer-les possible.

Catalunya té grans reptes que s’hauran de fer realitat els propers anys; calen habitatges a preus lògics per als joves i infraestructures de tot tipus: ports, aeroports, espais per a logística, sòl industrial, parcs tecnològics, noves vies de comunicació, desdoblament de l’eix transversal, gran cinturó del Vallès, trens de rodalies, AVE, tren transversal, més dessalinitzadores, energia solar, eòlica…

Llegint aquest llibre es pren consciència que tenim les persones i els coneixements. Només cal que els polítics hi treballin ben avinguts tot pensant que, cada vegada que projecten units, Catalunya prospera i tira endavant. Perdre ritme de progrés avui, Catalunya no s’ho pot permetre.

Val a dir que urbanistes i geògrafs, topògrafs, promotors i mediadors, registradors, apis i advocats, etc., donen sentit i raó de ser a un llibre actual de gran utilitat, i que demà utilitzaran els futurs historiadors.

[maxbutton id=»1″ url=»http://www.testimoniosparalahistoria.com/volumen/impuls-immobiliari/»]