Recerca científica

PC, VOL. 18. Recerca científica, docència acadèmica i entorn farmacèutic

Aproximació i reconeixement a la societat de científica i farmacèutica, aprofundint en els camps de la Recerca científica, docència acadèmica i entorn farmacèutic

Avui, més que mai, cal apropar el món científic a la societat. Es parla d’R+D+i i del que els pressupostos de l’Estat hi destinen, però en sabem molt poc, de tot plegat.

Tampoc no sabem massa de l’entorn farmacèutic hospitalari o de l’entranyable i propera oficina de farmàcia.

Científics i farmacèutics configuren aquest extraordinari volum 18è de Personatges de Catalunya. Des de la recerca bàsica fins a l’experimental i l’aplicada, fins arribar al fàrmac, hi ha tot un recorregut que els protagonistes del llibre ens van explicar al llarg de més de 400 pàgines.

Més enllà de la recerca amb finalitats sanitàries, el llibre ens apropa a altres camps de la ciència i el coneixement, i que són vitals per al progrés del teixit industrial i tecnològic de tanta tradició a Catalunya.

Si volem desenvolupament i innovació, cal ser constants en la recerca, dedicar-hi esforç, temps i pressupost. Molta indústria s’acabarà instal·lant a països emergents. La nostra economia mantindrà un bon nivell si som capaços de ser un país proveïdor d’alta tecnologia… Reflexions inquietants que trobem en aquest volum.

[maxbutton id=»1″ url=»http://www.testimoniosparalahistoria.com/volumen/recerca-cientifica/»]